Θερμή μεταφορά, άμεση και έμμεση
Στην άμεση θερμή μεταφορά, η εικόνα εκτυπώνεται ανάποδα στο υλικό βάσης και στη συνέχεια καλύπτεται με κόλλα. Πριν από τη μεταφορά, η κόλλα ενεργοποιείται με θερμότητα και το αντικείμενο έρχεται σε άμεση επαφή με την εικόνα. Η εικόνα κολλάει τώρα στο αντικείμενο και μπορεί να καεί.
Αυτός ο τρόπος είναι ευνοϊκός, καθώς δεν υπάρχουν φθαρτά εξαρτήματα. Ανάλογα με τον τύπο της μηχανής, μπορούν να διακοσμηθούν κωνικά, κυλινδρικά, οβάλ και επίσης ορθογώνια αντικείμενα. Η επιφάνεια που θα διακοσμηθεί θα πρέπει να είναι επίπεδη, δηλαδή ούτε κοίλη ούτε κυρτή.
Για κοίλες ή κυρτές επιφάνειες ή ανάγλυφα, προτείνουμε την έμμεση θερμή μεταφορά. Εδώ η "κόλλα" βρίσκεται στο χαρτί, στο οποίο εκτυπώνεται μια σωστή εικόνα.
Με τη θέρμανση, αυτή η κόλλα λιώνει κάτω από την εικόνα, η οποία απομακρύνεται από το χαρτί με έναν επίσης θερμαινόμενο σιλικόνινο σφουγγάρι.
Ο μελισσοκομικός μέλι είναι αναμφισβήτητα δημοφιλής στον κόσμο του μελιού, χάρη στο μοναδικά πλούσιο άρωμά του. Ακόμη και σε κρυσταλλωμένη μορφή είναι πολύ ζητούμενος από ορισμένους πελάτες. Για να ρέει από τις κηρήθρες, ο μελισσοκομικός μέλι πρέπει να υποβληθεί σε διπλή επεξεργασία κατά την εκχύλιση. Μια βόλτα στα τέλη Αυγούστου μέσα στη γη της ερείκης αποκαλύπτει την όλη ομορφιά αυτής της μωβ ομορφιάς.
Σύσταση: ζελέ, καστανό κόκκινο
Γεύση: έντονη έως πικρή
Λεπτομέρειες: Λόγω της ζελέ μορφής είναι πιο δύσκολο να εκχυλιστεί
Ο κύμινο είναι κλασικό συστατικό στην κεντροευρωπαϊκή κουζίνα. Εδώ, καθώς και στην αυστριακή, ανατολικοευρωπαϊκή και σκανδιναβική κουζίνα, χρησιμοποιείται συχνά ως ολόκληροι σπόροι.
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εξαιρετικά σε πιάτα με λάχανο και πατάτες, γκούλας ή σε σούπες και στιφάδο.
Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε - το κύμινο είναι το ΜΥΘΙΚΟ μπαχαρικό για το ξινολάχανο. Αλλά και σε ψωμί και φυσικά σε αποστάγματα, θα βρεις συχνά το έντονο, πικρό-γλυκό άρωμα του κύμινου. Με τη πρακτική μας αποθήκη, θα έχεις αρκετό για πολύ καιρό και μπορείς να το δοσολογήσεις εύκολα.
Περιεχόμενο: 250,00 γρ
Αρ. προϊόντος: 802090